Γεια σας,

Enjoy the game and good luck!

Ο κόσμος που ζούμε είναι ένα θαυμάσιο μέρος, αλλά μερικές φορές συμβαίνουν κι άσχημα πράγματα, για τα οποία πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. Θα περάσουμε μαζί μια απίστευτη περιπέτεια που μόνο οι καλύτεροι θα επιβιώσουν. Θα χρειαστεί να δείξετε γνώσεις και ικανότητες για να αντιμετωπίσετε κρίσιμες καταστάσεις. Είναι σημαντικό να επιβιώσετε, αλλά πρέπει επίσης να βοηθήσετε και τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας και να προσπαθήσετε να μαζέψετε όσους περισσότερους πόντους και κονκάρδες μπορείτε. Δείξτε μας λοιπόν τι μπορείτε να καταφέρετε!

Οι κανόνες του παιχνιδιού

Η πόλη που ζείτε αντιμετωπίζει τη χειρότερη εβδομάδα της ιστορίας της.

Κάθε μέρα και μια διαφορετική καταστροφή.

Κάθε καταστροφή είναι ένα στάδιο του παιχνιδιού που πρέπει να περάσετε με όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους.

Σε κάθε καταστροφή θα πρέπει να περάσετε 5 διαφορετικές δοκιμασίες που μπορεί να είναι στόχοι, κουίζ ή προκλήσεις. Από την κάθε δοκιμασία θα μπορείτε να μαζέψετε 20 πόντους. Έτσι από την κάθε καταστροφή θα μπορείτε να μαζέψετε 100 πόντους.

Για να περάσετε στην επόμενη καταστροφή θα χρειαστεί να μαζέψετε τουλάχιστον 60 πόντους. Όσοι έχουν περάσει την κάθε καταστροφή με τους περισσότερους πόντους θα πάρουν την κονκάρδα του προσωρινού νικητή.

Στο τέλος της εβδομάδας αυτοί που «επιβίωσαν» θα είναι εκείνοι που μάζεψαν πάνω από 300 πόντους, ενώ ο νικητής θα είναι εκείνος που θα έχει συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους. Οι περισσότεροι πόντοι είναι 500, από 5 συνολικά καταστροφές. Ο νικητής θα πάρει ένα βραβείο που θα είναι ένα μπλουζάκι με το σήμα του προγράμματος NHDPLAY.

Δείξτε μας λοιπόν ότι είστε οι καλύτεροι! Κερδίστε κονκάρδες στο δρόμο σας για τον τελικό, συγκεντρώνοντας όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους! Γίνετε πρωταθλητές στο παιχνίδι και υποδειγματικοί ήρωες. Κερδίστε ένα μπλουζάκι του NHD PLAY GAME.

Και έτσι ξεκινάμε!

Είναι ένα όμορφο πρωινό έξω και μοιάζει να είναι μια υπέροχη μέρα. Ξαφνικά, κάτι συμβαίνει… …

Προχώρα!